Sidste nyt

Tilbage til hovedmenu
Her kan du følge slægtsforskningen, og se de seneste fundne oplysninger.
Listen er sidst opdateret den 4-12-2005 16:44

November 2005 Arkivbesøg i Viborg Så kom jeg endelig en tur på arkivet igen. Det bliver sværere og sværere at finde noget nyt, men jeg fandt da ud af at bager Neve fra Løkken var død i Nørre Sundby, hvor han tilsyneladende var købmand.
16-02-2005 Arkivbesøg i Tyskland Jeg har fået kontakt med en slægtsforskerforening i Kolding, som arrangerede en tur til et tysk arkiv i nærheden af Gottorp Slot.
På arkivet fandt jeg en bog om Neve-slægten i området, men fandt desværre ingen direkte forbindelse til vores del af Neverne. Jeg ved dog, at en af vore forfædre kom fra Eckernförde, som ligger tæt på Gottorp Slot, så jeg føler mig ret overbevist om der må være en gren dernede.
22-12-2003 Arkivbesøg Jeg har været på arkivet nogle gange her i løbet af December, og har fået samlet flere løse ender op. Jeg har også fået tjekket nogle af de oplysninger Rosetta er kommet med, for at se om de stemmer overens med kirkebøgerne. Et par yderligere familiemedlemmer dukkede op un der den proces.
9-12-2003 Kontakt med slægtsforsker i USA Jeg har modtaget en email fra en i USA, som har oplysninger om en Neve fra Randers, der emigrerede til USA. Jeg har dog endnu ikke kunnet finde en fobindelse mellem Neve familien i Randers, og den vi er efterkommere af.
14-10-2003 Interview med Rosetta Merete har besøgt Rosetta og har interviewet hende for at få de ting at vide om familien, som hun ligger inde med. Det hele blev optaget på bånd.
29-9-2003 Skiftet efter Lauritz Neve Så er skiftet efter Peder Adolph Neves far Lauritz tydet 90%. Det har taget vel over 20 timer at tyde de 2½ side med krøllede bogstaver. Se skiftet her
25-9-2003 Lauritz´ bror var bager i Løkken Bager Neve - Thorvald Andreas Neve - blev kurrator for Peder Adolph Neve efter Lauritz´ død. Han blev en nøgleperson i udbetalingen af underholdnings bidrag til Georg Peder Adolfsen. Blev Thorvald Cilius Adolfsen mon opkaldt efter ham?
25-09-2003 Skifte efter Lauritz Neve (Peder Adolph Neves far) Lauritz døde i 1877 - 2 år før Georg Peder Adolfsens fødsel - og efterlod sig en større sum penge, som var bundet i obligationer. Vi er i øjeblikket i færd med at tyde afskrifterne fra skifteretten, som er ret svære at læse.
19-09-2003 Faderskabssag imellem Peder Adolph Neve og Sidsel Nielsen Klik her, og se sagsforløb og uddrag af politirapporten
Tilbage til hovedmenu
Sidst opdateret: 04.12.2005